Jessica Rydén

Äppelpaj!!

Fortfarande ingen bebis. Men idag har jag varit ute o grävt igen ett stort hål i trädgården (jobbigt som sören!!), så har jag en jäkla tur sätter det igång snart! Hoppas hoppas. Sålänge blire äppelpaj och film med tända ljus.

IMG_7233

Jag bakar alltid efter min mammas recept på paj. Just själva toppingen kan man ju variera i det oändliga! Men jag tycker det blir absolut godast med smör, socker, mjöl och en skvätt vaniljsocker. Och sen är hemligheten att inte göra toppingen för hård, aka inte ha för mkt mjöl i, för då bliren för jävla hård inne i ugnen. Seg och go ska den ju va! Smaskens. Oså vaniljsås med irörd vispad grädde i. Lägger sej som bomull kring hjärtat!

Over and out för idag.

Skön kväll go vänner!

Kram från oss.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats