Jessica Rydén

Godaste sylten evva’

Så länge som jag har haft tillgång till rabarber så har jag sett dom som ett jäkla ogräs som är supersvåra att göra nåt gott med. Men nu har jag ångrat mig å det grövsta! Vi slängde ihop en rabarbersylt nu på morgonkvisten (egentligen mest för att vi akut behövde en gåbort-present) bestående av rabarber (såklart), ingefära, socker, citronmeliss och vaniljstång. Å de e fan den godaste sylten jag har ätit tror jag! Supergod smak med vaniljen och sen lite sting i eftersmaken tack vare ingefäran. Så nu är den väl förpackad i småburkar och preppade för gåbort-presenter under sommaren. Ska bara på lite fina hattar & etiketter först.  Älskar att ge bort sånt man inte köpt utan tillverkat med omtanke och kärlek.

IMG_8647

Igår hade vi en suverän kväll uppe hos grannarna för att fira M som fyllde jämnt. Kanongod mat och dryck och massa trevligt surr som vanligt. Tiden bara flyger iväg när vi är tillsammans. Grannarna är lika frälsta i att renovera och greja som vi är, så jag hitta en sån kul present till dom; en ishink som ser ut som en målarspann från Nicolas Vahe. Det tillsammans med en lovande champagne och lite cellofan!

IMG_8646

Nu ska vi dricka kaffi i lugn o ro innan vi ska packa det sista inför vår Göteborgs weekend. Vi ska dit med delar av min familj och hälsa på min morbror samt kika på pappsen när han flyger helikopter för första gången i sitt liv. Vi ska bo hos min morbror så Minigrisen får hänka oxå, o det känns så skönt i hjärtat att låta henne få följa med. Ser fram emot en mysig helg med mycke familjehäng och lite storstadsäventyr.

Brallan sover så gott nu, nybadad i sin vagn, så jag ska passa på att slurpa kaffit och njuta av lugnet.

Ha en go fredag och en fin helg!

kram från oss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats